Hellevoet Heroes AthleteSportsWorld

In de zomer van 2022 klonk het eerste startschot van de triathlon middenin de vesting van Hellevoetsluis. Het was een groot succes voor deelnemers, vrijwilligers en organisatie.

In de zomer van 2023 komt dit mooie evenement terug op 1 juli. Nog mooier, nog beter en voor de deelnemers hopelijk nog sneller!

Jong en oud, ervaren en onervaren zullen de strijd weer aangaan.

Zwemmen in de haven, Fietsen over een snel parcours door en rondom Hellevoetsluis, Rennen over de wallen tussen bunkers en langs het water en je finisht richting de vuurtoren met het schitterende panorama van het Haringvliet op de achtergrond.

Deelname is inclusief: medaille, gave herinnering, goed gevulde Goodie Bag, muziek en verzorgingsposten.

Deze dag voor jong en oud wil je niet missen!

Om te zorgen dat jij goed voor de dag komt hebben wij  speciaal voor de Hellevoet Heroes een blog geschreven hoe jij je kunt voorbereiden op jouw eerste triathlon

Partner support

Wetsuit verhuur

Op geselecteerde partner events kun je een wetsuit huren voor de dag zelf (in tegenstelling tot de normale wetsuit verhuur waar je voor een aantal dagen moet huren). Voor deze evenementen kun je gebruik maken van onderstaande pagina's. Momenteel zijn dit Triathlon Delft en de Keistad Triathlon

Wetsuit huren Heren

Ga naar verhuur pagina

Wetsuit huren dames

Ga naar verhuur pagina

Klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons via