ALEX DE BOER: The Road to Success
ASW Community Talk

UITGESTELD:
Vanwege een ander sportief evenement en de afmeldingen daardoor, wordt het event naar oktober uitgesteld. 

Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. Want in oktober hebben we een primeur en maken we de bijeenkomst nóg specialer.

Ontwikkelen van het beste wetsuit in de markt - ondernemerslessen van Alex de Boer
In onze eerste sessie van ’The Community Talks’ hebben we een fantastische gast: Alex de Boer, van De Boer wetsuits. In deze eerste sessie vertelt Alex de Boer over zijn ervaringen om het beste wetsuit in de markt te ontwikkelen. De weg van idee tot product, en alle uitdagingen en keuzes die daarbij komen kijken.

Alex de Boer is al zijn hele leven een gepassioneerd sporter. Op zijn 25e deed hij mee aan zijn eerste olympische triatlonafstand en hij was verkocht.

In 1995 begon Alex zijn eigen bedrijf met de distributie van Ironman wetsuits en breidde dit al snel uit met de Ironman Active Wear. Maar alex's passie lag in het water en alleen wetsuits distribueren was niet genoeg om zijn dromen waar te maken. In 1998 kreeg alex de kans om een wetsuitfabriek in Azië te bezoeken en de technologie met eigen ogen te zien. Tijdens dit bezoek werd het idee geboren om een uniek wetsuit voor de triatlonwereld te ontwikkelen.

De ervaring van een toegewijde atleet in combinatie met de wens om snelheid en efficiëntie in het water te verbeteren, heeft geleid tot het bedrijf dat nu de beste wetsuits ter wereld maakt - deboer wetsuits.

Alex is nog steeds een gepassioneerde deelnemer. Hij heeft de Ironman van Hawaii voltooid, evenals 5 andere Ironman-races en meerdere halve en verschillende olympische afstandstriatlons.

Ontvangst vanaf 19 uur, drinks & bites
Start 19.30 uur: presentatie Alex de Boer (45 min) + Q&A
Einde 21.30 uur

Omdat we iedereen de gelegenheid willen geven voor vragen aan Alex, is het aantal plaatsen voor deelname beperkt tot 20 bezoekers. Aanmelden is daarom vereist