Welkom Peter

Welkom Peter

De tijd is gekomen om aan "ASW 2.0" te werken en mooie stappen te maken met duurzame klanten, verenigingen, wedstrijdorganisaties, athleten, leveranciers en merken relaties. Vanaf vandaag bundelen Matthias Huitema en Peter van Dartel hun krachten.

Fantastische stap om samen met Peter van Dartel verder te gaan met de missie van AthleteSportsWorld om de (tri)atletengemeenschap te voorzien en te helpen met alle adviezen en producten die nodig zijn om het meeste plezier en de beste persoonlijke resultaten te behalen.

Erg trots om mijn partnerschap voor AthleteSportsWorld met Matthias Huitema aan te kondigen. In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, met de stoutmoedige wens om een leidende rol te spelen in een start/scale-up, werkend met sport en met geweldige mensen, had ik nooit kunnen vermoeden dat ik deze kans zou krijgen.

Nu is het tijd om te werken aan "ASW 2.0", zoals Matthias en ik onze missie noemen. We willen de (tri)athlete community voorzien en helpen met alle adviezen en producten die nodig zijn om het meeste plezier en de beste persoonlijke resultaten te behalen. - Peter van Dartel

De tijd is gekomen om aan "ASW 2.0" te werken en mooie stappen te maken met duurzame klanten, verenigingen, wedstrijdorganisaties, athleten, leveranciers en merken relaties. Waarbij het combineren van de duursport, met triathlon in het bijzonder, en werk fantastisch is.

For athletes by athletes

Download hier het persbericht