Showroom open op afspraak

Showroom open op afspraak

[UPDATE: vanaf nu is het weer mogelijk om zonder afspraak langs te komen] Vanaf 3 maart is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom voor het passen van een wetsuit, bekijken van andere triathlon, fiets en hardloopmaterialen. Via een link is het mogelijk een begin tijd aan te geven waarna je 45 minuten de tijd hebt. Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

[UPDATE: vanaf heden is het weer mogelijk om zonder afspraak langs te komen]

Vanaf 3 maart is het mogelijk om op afspraak langs te komen in de showroom voor het passen van een wetsuit, bekijken van andere triathlon, fiets en hardloopmaterialen. Via een link is het mogelijk een begin tijd aan te geven waarna je 45 minuten de tijd hebt. Er mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Je kunt via deze link een afspraak maken om langs te komen. Hou er rekening mee dat er 4 uur zit tussen het maken van de afspraak en de tijd van de afspraak.

Langskomen kan momenteel op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10u en 17:30u. Gedurende het seizoen zullen wij deze openingstijden verruimen. 

Ook is het via deze link mogelijk om bestellingen af te halen die via de website zijn besteld door middel van het Click en Collect systeem. De selectie van Click en Collect kun je bij de checkout selecteren op de website. 

 

 

Laat bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat zij gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.