NIEUW: Athlights LED magneet hardloopverlichting

NIEUW: Athlights LED magneet hardloopverlichting

Zichtbaar zijn als hardloper en fietser is een must in deze tijd van het jaar. Speciaal ontwikkelt voor de hardlopers. De Athlight hardlooplampjes worden 'bevestigd' door middel van een sterke magneet aan de andere kant van de kleding.

Zichtbaar zijn als hardloper en fietser is een must in deze tijd van het jaar. Niets voor niets heeft Losse Veter de maand november uitgeroepen als de maand van de Zichtbaarheid. Op de Ermasmusbrug hebben zij diverse hardloperd gefilmd en hun 'zichtbaarheid' onder de loep genomen. 

Sinds 15 novermber is er een nieuwe verlichting bijgekomen in Europa.. De Athlight LED verlichting. Speciaal ontwikkelt voor de hardlopers. De lampjes worden 'bevestigd' door middel van een sterke magneet aan de andere kant van de kleding waardoor beschadiging uit blijft. Door zijn onwijs licht gewicht voel je de lampjes helemaal niet zitten en ben je toch onwijs zichtbaar. 

 

De Athlght lampjes zijn in Europa exclusief te verkrijgen bij AthleteSportsWorld.com via deze LINK. Een uniek Sinterklaas of Kerstcadeau voor de fanatieke hardloper die gezien wilt worden in het donker.