Kleur je wereld met de leukste fiets-, triathlon- en hardloopsokken

Kleur je wereld met de leukste fiets-, triathlon- en hardloopsokken

Kleur je hardloop en fietstrainingen door te kiezen voor de Sporcks, Incylence of Compressport sokken. Deze sokken geven je een glimlach op jouw gezicht !
Wat is nou hét ophangsysteem is voor je fiets? Aan het lezen Kleur je wereld met de leukste fiets-, triathlon- en hardloopsokken 2 minuten Volgende Showroom open op afspraak

Sinds drie jaar is AthleteSportsWorld de plek voor de leuke hardloop en fietssokken van Sporcks. Deze kleurrijke en grappige sokken uit Spanje kleuren sinds 2018 onze showroom en elke keer als wij ze bekijken komt er weer een glimlach op ons gezicht. 

Alex Pulvis en zijn team weten ongeveer elke 6 maanden weer een aantal leuke sokken te ontwerpen en te produceren. Het merk heeft ondertussen naam en faam gemaakt en is razend populair bij vele hardlopers, racefietsers en triathleten. Ook bekende sporters zoals Lucy Charles-Barclay, Javier Gomez en Sebastian Kienle hebben hun naam verbonden aan dit merk en hebben hun eigen sokken laten maken. 

En welk model vinden wij zelf het leukst? Dan zouden wij kiezen voor de Sporcks Sexy sokken

Vanaf eind 2020 vind je nu ook het met Incylence uit Duitsland op onze website. De fiets-, en hardloopsokken van het dit merk bestaat sinds 2018 en is omarmt door athleten zoals Daniela Bleymehl en Kristian Blummenfelt. 

De sokken van Incylence vallen relaxt om de voet en voelen comfortabel aan. De kwaliteit van de sportsokken druipt er echt van af door het gebruik van materiaal en wijze van produceren. In tegenstelling tot de Sporcks sokken hebben de Incylence sokken een iets strakker design met meer strepen en een klassiekere lijn. 

Onze persoonlijke voorkeur van de  Incylence design is de Incylence Spins Oranje Rood Fietssok

Behalve deze leuke sportsokken hebben wij nog het merk Compressport. Compressport staat bekend om zijn technische features van de producten waarbij de sokken van Compressport nauw aansluiten om de voet en compressie geven waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. De technische sokken van Compressport hebben oa de 'dots' die bijvoorbeeld de achillesspees van de athleet 'masseert'. 

De combinatie van deze drie merken sokken zorgt er voor dat AthleteSportsWorld elke sporter een sok kan aanbieden waar hij of zij gelukkig van kan worden. Sporten met een grote glimlach is het mooiste wat je kunt hebben. Kleur dus je trainingen met de leukste en kleurrijkste sportsokken

Laat bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat zij gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.