De beste triathlon wetsuits in 2023

De beste triathlon wetsuits in 2023

Vandaag gaan we het hebben over de allerbeste triathlon wetsuits voor 2023, de meest gekozen en populairste modellen van het jaar! Of je nu een doorgewinterde triatleet bent die altijd op zoek is naar de nieuwste innovaties, of juist een beginnende atleet die op zoek is naar de perfecte uitrusting, we hebben voor elk wat wils. Vanuit onze passie voor triathlon en onze ambitie om jou te helpen excelleren in de sport, hebben we de beste triathlon wetsuits op een rijtje gezet.
Magnesium en jouw herstel Aan het lezen De beste triathlon wetsuits in 2023 6 minuten Volgende TEAM MUFASA ALPE DUZES : De dag voor de grote dag

Bij AthleteSportsWorld zijn we er trots op om Premium Dealer te zijn van twee vooraanstaande merken op het gebied van triathlon wetsuits: Zone3 en Huub. We hebben altijd alle modellen en maten op voorraad, zodat we jou kunnen voorzien van het perfecte wetsuit. Kom dus gerust langs in onze winkel in Amsterdam om de wetsuits uit te proberen en persoonlijk advies te krijgen van onze deskundige medewerkers.

ZONE3

Let's start!

1. Vanquish - The power of speed

Het Vanquish wetsuit is de ultieme keuze voor ambitieuze triatleten die altijd op zoek zijn naar de snelste tijden.

Met de Vanquish voel je je als een vis in het water, letterlijk en figuurlijk! Dankzij het aerodynamische neopreen geniet je van maar liefst 30% meer drijfvermogen dan bij conventioneel neopreen.

En dat is nog niet alles!

Het geavanceerde Aeroforce materiaal bij de voorarmen zorgt voor een beter contact met het water en een efficiëntere armslag. En laten we de dubbele laag van waterafstotend lycra niet vergeten - een extra laag bescherming en prestatieverbetering.

Het geavanceerde materiaal en de gestroomlijnde pasvorm zorgen voor een optimale hydrodynamica, wat resulteert in een verbeterde zwemervaring en een hoger prijskaartje!

2. Aspire - 10/10 rating

Het Aspire wetsuit is een ware bestseller sinds de befaamde 10/10 recensie in het magazine 220 Triathlon. Het heeft zelfs de prestigieuze BEST BUY award ontvangen met een score van 95%!

Jaar na jaar blijft het Aspire-wetsuit zijn wereldwijde reputatie versterken. Het heeft lovende recensies ontvangen van de Triathlon-industrie, met een perfecte score van 10 op 10 in zowel Triathlete Europe als 220 Magazine.

De Aspire wordt geprezen om zijn uitstekende pasvorm, opmerkelijke flexibiliteit rond de schouders, uitgebalanceerd drijfvermogen en snelle verwijdering.

Dit wetsuit biedt een uitstekend drijfvermogen, waardoor je voor lange tijd een goede lichaamshouding in het water kunt behouden en efficiënt kunt zwemmen.

Dus als je op zoek bent naar een wetsuit dat ideaal is voor langeafstandstriatlons, dan is de Aspire jouw beste keuze.

3. Vision - Topklasse en budget vriendelijk

Voor beginnende en gemiddelde triatleten is de Vision het ideale wetsuit. Het biedt de kwaliteiten van een topklasse wetsuit, maar tegen een betaalbare prijs.

Het wetsuit is vernieuwd in 2021 en heeft daarbij belangrijke kenmerken overgenomen van de Vanquish, waardoor het nu het snelste instap wetsuit op de markt is.

De Vision heeft een uitstekend drijfvermogen en zorgt voor een goede lichaamshouding in het water. Het soepele neopreen materiaal en de comfortabele pasvorm maken dit wetsuit ideaal voor triatleten die hun prestaties willen verbeteren zonder diep in de buidel te tasten.

HUUB

Nu is het tijd om de triathlon wetsuits van Huub te bekijken, een merk dat bekend staat om uitzonderlijke kwaliteit:

1. Brownlee Agilis - Top notch

Het Brownlee Agilis wetsuit is ontworpen in samenwerking met de legendarische Brownlee-broers, Alistair en Jonathan.

Dit wetsuit biedt superieur drijfvermogen, waardoor je een optimale lichaamshouding en een efficiënte zwemtechniek kunt behouden.

Het wetsuit is voorzien van speciale materialen en technologieën die zorgen voor een uitstekende flexibiliteit en een gestroomlijnd ontwerp, waardoor je door het water kunt snijden met minimale weerstand.

Met het Brownlee Agilis wetsuit ben je uitgerust om je grenzen te verleggen en grote successen te behalen in je triatlonwedstrijden.

2. Pinnacle - Combinatie

Het Pinnacle wetsuit combineert de benen en heupen van het HUUB Varman wetsuit met de bovenkant van het HUUB Agils wetsuit. Hierdoor heeft het HUUB Pinnacle wetsuit een vergelijkbare waterligging als het Varman wetsuit.

Het wetsuit transformeert als het ware je lichaam tot een surfplank, zelfs wanneer vermoeidheid toeslaat, houdt het wetsuit je in de juiste positie in het water.

Deze eigenschap zorgt ervoor dat je sneller kunt zwemmen en minder energie verbruikt.

Bovendien zorgt het geavanceerde materiaal voor uitstekende flexibiliteit en bewegingsvrijheid, zodat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens het zwemmen.

Met het Huub Pinnacle wetsuit haal je het maximale uit elke training en wedstrijd.

3. Aegis X - Voor alle niveau's

Deze toevoeging aan de indrukwekkende Aegis wetsuitlijn van HUUB is een absolute game-changer.

Het vernieuwde HUUB Aegis X wetsuit is een ware transformatie ten opzichte van zijn voorgangers en wordt terecht beschouwd als het allerbeste wetsuit in de Aegis serie.

Met de vierde versie van dit wetsuit geniet je van het exclusieve HUUB 3:5 drijfvermogen, verbeterde materialen en een ongeëvenaarde prijs/prestatie verhouding.

Maar dat is niet alles.

Met de Aegis X profiteer je ook van het baanbrekende Rotational Freedom™, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens je zwemslag. Daarnaast zorgt de handige Breakaway Zipper™ voor een snelle en naadloze overgang naar het fietsonderdeel van je triatlon.

Het ontwerp van de Aegis X is eveneens geüpgraded met nieuwe belijningen en opvallende kleuren die je in 2023 absoluut zullen laten opvallen.

Bovendien is het Huub Aegis X wetsuit zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor triatleten die op zoek zijn naar kwaliteit zonder hun budget te overschrijden.

Premium Dealer

Bij AthleteSportsWorld zijn we er trots op dat we premium dealer zijn van zowel Huub als Zone3. Dit betekent dat we al deze fantastische wetsuits in onze winkel hebben, klaar voor jou om te passen en uit te proberen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte wetsuit dat aan al jouw behoeften voldoet.

Wacht dus niet langer! Breng een bezoek aan onze winkel in Amsterdam en ontdek zelf waarom deze wetsuits de beste keuzes zijn voor triatleten in 2023.

Of je nu een ervaren atleet bent die zijn grenzen wil verleggen of een beginner die zijn eerste stappen zet in de triatlonwereld, wij hebben het ideale wetsuit voor jou.

Laat ons je begeleiden op je weg naar succes en geniet van een geweldig seizoen vol spannende races en persoonlijke prestaties.

Vragen?

Neem contact met ons op via onze website, telefoon of social media om een wetsuit te reserveren of als je nog vragen hebt. We staan klaar om je te helpen en te adviseren. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gepersonaliseerd advies op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.

Laat bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat zij gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.