De beste sportcadeau's voor vrouwen

De beste sportcadeau's voor vrouwen

De feestdagen naderen langzaam en dat brengt de uitdagende taak met zich mee om het perfecte cadeau te vinden voor de naasten in je leven. Maar vrees niet! Ik heb onze winkel bekeken en een selectie gemaakt van de allerbeste producten waar elke vrouwelijke duursporter in je leven zeker blij mee zal zijn. 

Hallo, ik ben Nathalie! Ik ben nieuw hier bij AthleteSportsWorld en een enthousiaste triatlete. De feestdagen naderen langzaam en dat brengt de uitdagende taak met zich mee om het perfecte cadeau te vinden voor de naasten in je leven. Maar vrees niet! Ik heb onze winkel bekeken en een selectie gemaakt van de allerbeste producten waar elke vrouwelijke duursporter in je leven zeker blij mee zal zijn. Ik heb de producten onderverdeeld in vier prijscategorieën, zodat ze binnen elk budget passen. Dus als je vrouw, vriendin of vriendin gek is op triatlon, of als je gewoon jezelf wilt trakteren deze feestdagen, lees dan snel verder.

Nathalie Snow

Tot €25

Als je een klein budget hebt of gewoon op zoek bent naar een klein cadeau, zoek dan niet verder. Elke atleet zou deze waarderen:

 • Sokken - We hebben leuke kleurrijke exemplaren om elke rit of hardloopwedstrijd op te vrolijken, maar we hebben ook neutrale kleuren als ze niet zo dapper is.
 • Zwembrillen - Een nieuwe zwembril is een geweldig cadeau. Ik heb de vrouwenversie van de populaire The One-bril van Arena gelinkt, die ontworpen is voor kleinere gezichten. Bekijk anders onze hele selectie hier.
 • Chamois cream - Ook al loopt het buitenfietsseizoen ten einde, het binnenfietsseizoen is net begonnen. Houd haar het hele winterseizoen in het zadel met deze speciaal voor vrouwen ontwikkelde zeemcrème van Kwakzalver.

Tussen €25-€50

Als je een iets groter budget hebt, kun je indruk op haar maken met een van de volgende dingen:

 • Gobik been warmers - Deze thermische beenwarmers van Gobik zijn perfect om warm te blijven tijdens koude ritten op de fiets.d
 • LED hardloop harnas - In de donkere maanden is het belangrijk om aan de veiligheid te denken tijdens het hardlopen. Dit harnas van Bee Seen zorgt voor zichtbaarheid.
 • Maurten voeding bundel - Maurten is erg populair onder hardlopers, en daar is een goede reden voor. Hun gels met neutrale smaak zijn licht verteerbaar en geven veel energie voor langere sessies of topprestaties. Geef haar een doos drink mix of gels om uit te proberen!

Tussen €50-100

Hier zijn wat ideeën als je een nog groter budget hebt om uit te geven:

 • Merino baselayer - Perfect voor de vrouw die ook in de koudere maanden nog graag buiten rent of fietst.
 • Triathlon hydration system - Is de vrouw in je leven een triatlete in de dop? Dit drinksysteem kan worden bevestigd aan het stuur van een racefiets om voeding en vocht op te slaan en tegelijkertijd de aerodynamica te verbeteren.
 • Bliz brillen - Een nieuwe bril is een geweldig cadeau voor elke duursporter. 

 

Meer dan €100

Voor de big spenders die er zijn, kun je haar echt wegblazen met een van deze ongelooflijke cadeaus, om haar te helpen haar prestaties in het komende seizoen een boost te geven:

 • Theragun - om haar herstel tussen de trainingen door te bevorderen.
 • FORM swimming goggles - Als de vrouw in je leven technisch onderlegd is, dan is deze FORM zwembril misschien wel iets voor haar. Ze hebben een display in de bril zodat je je zwemgegevens kunt zien terwijl je zwemt.
 • Trisuit - het ultieme cadeau voor de vrouwelijke triatlete in je leven. Laat zien dat je haar steunt door haar dit stijlvolle trisuit van Castelli cadeau te doen.

Ik hoop dat je deze cadeaugids nuttig vond. Als je vragen hebt of meer advies nodig hebt over wat je deze feestdagen voor je geliefden moet kopen, kom dan langs in de winkel voor een praatje. En anders sta ik klaar aan de telefoon om je te helpen.

Fijne feestdagen en een gelukkige training!

Laat bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat zij gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.