Kim van 't Verlaat-AthleteSportsWorld

Kim van 't Verlaat

Aan het lezen Kim van 't Verlaat 2 minuten Volgende Pim van Diemen

Vanaf 2017 zullen wij Kim gaan ondersteunen om het beste uit haar zelf te kunnen halen. Kim heeft in de aflopen jaren laten zien dat zij talent heeft voor de triathlonsport, maar ook de wil om hard te werken en de top te halen. Wat Kim vooral uitstraalt in haar sport en mentaliteit is dat zij er veel plezier aan beleeft.

Kim stelt zich zelf aan je voor:

"Hi!

Ik ben Kim van 't Verlaat, 17 jarige triatlete en wonende in Spijkenisse. Het sporten is me vanaf jongs af al bijgebracht. Vanaf mijn 7e begon ik met atletiek bij 'Spark', een atletiekvereniging 4 kilometer van ons huis af, hoe ideaal! Het begon met wat estafette, hoogspringen en verspringen.

Rond mijn 10e wist ik dat het lopen meer wat was voor mij. In de wintermaanden genoot ik van het crossen en in de zomer wilde ik het liefste de looponderdelen doen. Uiteindelijk werd mijn broer Joey - net als mijn vader - lid van de triathlon vereniging Spijkenisse (TVS'90). Nadat ik besloot eerst het wielrennen met atletiek te combineren wilde ik op mijn 12e ook lid worden van TVS'90. Zodoende heb ik tot mijn 14e het wielrennen en triathlon samen gedaan, maar toch ben ik toch richting de triathlon gegaan.
Mijn moeder werd ook lid en zo zijn we een echte "triathlonfamily" geworden! Nu, zo'n 4 jaar na het lid worden van TVS'90, doen mijn ouders long distance triathlons en komen mijn broer Joey en ik volgend seizoen samen uit in de eredivisie.
 
Momenteel train ik dus bij TVS'90, het zwemmen kan ik in de ochtenden trainen bij zwemvereniging de Kempvis, waar de tempo en duurtrainingen samen gaan met techniek en gezelligheid. Erg belangrijk als je er om 5 uur in de ochtend uit moet. 

Kim's favorit products

Ga door met lezen