Keistad Triathlon Amersfoort AthleteSportsWorld

De Keistad Triathlon komt er weer aan! Dit jaar is AthleteSportsWorld één van de trotse sponsoren van deze mooie triatlon in Amersfoort. 

Dat betekent dat je als deelnemer bij ASW alle benodigdheden voor jouw triatlon kan verkrijgen. Zowel de beginner als de gevorderde triatleet slaagt in onze winkel. En heb je advies nodig? Laat het onze ervaren medewerkers dan weten, want zij zijn zelf ook triatleet. En sterker nog, collega Peter staat ook zelf aan de start!

Tijdens de Keistad Triathlon is AthleteSportsWorld aanwezig met een stand. Dan verkopen wij een klein assortiment. Heb je nu al iets nodig? Dan kan je het beste je product gelijk bestellen, dan kan je er ook nog mee trainen. Gebruik dan de kortingscode KEISTAD2023 voor een korting.  

Heb je geen wetsuit voor je (eerste) deelname aan de Keistad Triathlon? Geen probleem. Hier zie je de mogelijkheid om een wetsuit te huren.

We nemen dan je wetsuit mee naar Amersfoort, zodat je het na je aanmelding voor de wedstrijd bij onze stand kan afhalen. Natuurlijk helpen we je dan ook met het passen/aantrekken van je wetsuit. Dan sta je zeker weten goed voorbereid aan de start.

Heb je nog een vraag? Neem dan even contact met ons op via telefoon, e-mail of whatsapp. Tot snel in Amersfoort!

Klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons via