Triathlon Delft AthleteSportsWorld

In 2023 gaat Triathlon Delft van start! Deze triathlon zal gaan plaatsvinden op zondag 18 juni 2023. Zwemmen, fietsen en hardlopen in en om Delftse Hout.
Triathlon is zwemmen, fietsen en hardlopen gecombineerd in één race. Een leuke uitdaging voor wie sportief bezig wil zijn.

Triathlons zijn er in veel verschillende afstanden, tot en met de ‘long distance’ waar je een hele dag mee bezig bent.

In Delft willen we vooral ook beginnende triathleten enthousiast maken en de kans geven om aan een race deel te nemen. Daarom organiseren we races over de 1/16e, 1/8e en 1/4e afstand. Benieuwd wat dat inhoudt? Kijk op het programma in de deelnemers-sectie van deze site.

Naast individueel kun je ook deelnemen als trio aan de estafette: één zwemmer, één fietser en één loper. Ga samen de uitdaging aan!

Natuurlijk kan ook de jeugd mee doen! Er zijn startseries bij de 1/16e afstand voor de jeugd vanaf 12 jaar. Jongere kinderen kunnen met Unicef Kidsrace kennis maken met triathlons.

De 1/4e, estafette en 1/8e triathlons zitten momenteel vol en ook de wachtlijst is volledig gevuld. De 1/16e afstand en de jeugd races hebben nog wel startplekken open.

 

Klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons via