ASW x Never Second Autumn ride

Op zaterdag 24 september van 10.00-13.00 uur organiseren wij samen met Never Second een social rit. We vertrekken vanaf onze winkel op de Schollenbrugstraat 10 en fietsen een prachtige route ten noorden van Amsterdam. 

De zomer mag dan op zijn einde lopen maar dat is nog niet de reden om gelijk op je indoor fietstrainer te kruipen. Wij sluiten de mooie zomer en vieren het begin van de herfst graag met een gezamenlijke rit. 

Fiets met ons mee

De ASW Autumn ride is gratis toegankelijk voor alle fietsniveaus, "samen uit samen thuis" is het motto. We hebben een prachtige route gemaakt en rijden ten noorden van Amsterdam naar het mooie Marken via de leukste wegen. Voor de broodnodige energie zal Never second zorgen, want iedere deelnemer krijgt een gel en een drinkmix.

De route

Peter heeft een mooie route gemaakt ten noorden van Amsterdam. Na een korte transfer Amsterdam uit, rijden we samen door de waterlanden. De mooiste vergezichten en wegen brengen ons onder ander langs Uitdam en Durgerdam. Het hoogtepunt is de dijk naar Marken en een bezoek aan de vuurtoren. Aldaar is natuurlijk hét fotomoment. 

Wil je de route zien en downloaden? Kijk dan hier: https://www.komoot.nl/tour/907640025

 

Alles op een rijtje

Datum: 24 september
Time: 10.00-13.00 
Start en einde: ASW Amsterdam, Schollenbrugstraat 10
Na afloop: Tosti's en bike cleaning

Aanmelden

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn en met ons mee te fietsen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.