Indien op voorraad: <17u besteld zelfde werkdag verstuurd
30 dagen retour recht
Hoge klanttevredenheid
Snelle verzending

50km Dutch Coast Ultra by Night

50km Dutch Coast Ultra by Night

Geïnspireerd door de workshop van Jolanda Linschooten over de Marathon des sables, waar ik samen met Dóra naar toe ging, besloot ik bij de aanschaf van een rugzak te kiezen voor de Raidlight Olmo 20 liter bij AthleteSportsWorld.com, want een slimme meid is op haar toekomst voorbereid! In mijn dromen ga ik ooit nog wel een keer een meerdaagse route rennen en dan heb ik meer dan voldoende ruimte om alle spulletjes mee te nemen.

Geïnspireerd door de workshop van Jolanda Linschooten over de Marathon des sables, waar ik samen met Dóra naar toe ging, besloot ik bij de aanschaf van een rugzak te kiezen voor de Raidlight Olmo 20 liter bij AthleteSportsWorld.com, want een slimme meid is op haar toekomst voorbereid! In mijn dromen ga ik ooit nog wel een keer een meerdaagse route rennen en dan heb ik meer dan voldoende ruimte om alle spulletjes mee te nemen.

Maar wat voel ik me een groentje in de trein naar Den Helder, waar de start is van de Dutch Coast Ultra by Night. Zelfs de mensen die de 100 kilometer gaan rennen hebben een veel kleinere rugzak dan ik. Ik geloof dat ik een maximale inhoud van 8 liter heb gezien! Tel daar bij op dat ik in de zenuwen van de wedstrijd ook niet meer weet dat ik om uit de waterzak te kunnen drinken eerst nog aan het tuitje moest trekken… Ik had al bijna de hele waterzak leeg gegooid, want als je er toch geen water uitkrijgt… Hihi, in een zaal met die hard trailers heb ik toch wel even om mezelf staan lachen.

Om 22.00 uur gaan we met alle afstanden tegelijk van start.... 

 

Lees verder op de website van Womendurance

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Indien op voorraad: <17u besteld zelfde werkdag verstuurd
30 dagen retour recht
Hoge klanttevredenheid
Snelle verzending