Lizzy Bastiaansen (NLD) - AthleteSportsWorld | TRIATHLON | SWIM | BIKE | RUN | TRAILRUN |
Menu
0
SPEDIZIONE GRATUITA €125 (IT)
AMPIO SHOWROOM A AMSTERDAM
MOLTI PRODOTTI IN MAGAZZINO
#1 SPECIALISTA DELL'ENDURANCE DELL' EUROPA

Lizzy Bastiaansen (NLD)

Hi! Ik ben Lizzy Bastiaansen, 24 jaar en ik kom uit Dongen, Noord-Brabant. Mijn passie voor triathlon ontdekte ik pas twee jaar geleden, terwijl ik nog studeerde aan de Fontys dansacademie in Tilburg. Met mijn achtergrond in dans was de overgang naar triathlon verassend, maar nadat ik mijn eerste sprint triathlon finishte was ik direct verkocht. Inmiddels noem ik mezelf dan ook eerder een triatleet dan danseres, al ben ik stiekem nog beide.

Met twee jaar ervaring in de sport vind ik mezelf soms nog steeds een ‘brookie’. September vorig jaar finishte ik mijn eerste halve triathlon waarbij ik me kwalificeerde voor het WK in Samorin. Vanaf dat moment ben ik het wat serieuzer aan gaan pakken, ben ik gaan trainen met een coach en heb ik plannen gemaakt voor de toekomst.

Mijn hart ligt bij de langere afstanden en ik hoop dan ook over één/twee jaar mijn eerste full distance te volbrengen. Uiteindelijk is het mijn droom om in Kona te mogen starten bij de agegroupers en daar over de magische finishlijn te komen.

Via mijn Instagrampagina @lizzylizzycom neem ik iedereen mee in mijn passie voor sport, de voorbereidingen voor de wedstrijden, de ups-and-downs, maar deel ik vooral het enorme plezier dat deze sport me geeft! Daarnaast werk ik als body-, food, & lifestylecoach, personal trainer, dansdocent, verzorg ik een breed scala aan sportlessen en ben ik recentelijk gestart met mijn eigen bedrijf Pittig Fit.

Vorremmo mettere cookie sul vostro computer per aiutarci a rendere questo sito migliore. Questo va bene? NoMaggiori informazioni sui cookie »

Possiamo tenerla informata?

Iscriviti

Crea un account

Creando un account con il nostro negozio, sarai in grado di muoverti attraverso il processo di pagamento più velocemente, memorizzare indirizzi multipli, visualizzare e rintracciare i tuoi ordini nel tuo account e molto di più.

Registrati

Recently added

Non ci sono articoli nel tuo carrello

Totale tasse incl.:€0,00