Volver atrás

Zapatillas de correr

Zapatillas de correr

De beste hardloopschoenen voor dames en heren voor op de weg of op onverharde paden. De juiste hardloopschoenen zijn de basis voor jou als hardloper en de eerste stap op weg naar jouw doel. 

Voor elk type loper hebben wij een hardloopschoen. Of jij nu een voorvoetlander bent, netjes afwikkelt of een hiellander. In ons assortiment neutrale schoenen tot schoenen die veel ondersteuning bieden. 

De hardloopschoenen kunnen wij onderverdelen in schoenen die geschikt zijn voor de weg (asfalt) zoals de Bondi, Carbon X, Rincon en Arahi schoenen, en voor onverharde paden (zoals bos-, heide en bergpaden) zoals de ATR en de Speedgoat. 

Binnen de hardloopschoenen hebben wij ook nog een specifieke wedstrijdschoen voor de kortere afstanden. Dit is de Hoka One One Evo Carbon Rocket. Een superlichte schoen met een carbonplaat in de zool om hiermee maximaal de energie van het lopen terug te geven aan de loper. 

Leer másCerca

Filtros

Comparar productos Eliminar todos los productos

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    AthleteSportsWorld 4,75 / 5 - 309 Opiniones @ Trustedshops
    Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? NoMás acerca de las cookies »