AthleteSportsWorld Bike Mechanic Amsterdam

AthleteSportsWorld is de plek in Amsterdam-Oost waar jouw racefiets, triathlonfiets, gravelfiets en mountainbike in goede handen is voor je jaarlijkse service beurt. 

Als je fiets aan het jaarlijkse onderhoud toe is dan is dat prima te plannen, geen acute ellende maar je wil wel dat je carbon/titanium/stalen ros fris het seizoen tegemoet gaat. Of als je een aanpassing wil hebben aan je fiets. 

In dat geval zeggen we: plan lekker je fiets in via de website of onderstaande service, wellicht moet je even wachten maar als je dan wel aan de beurt bent zorgen wij er voor dat je fiets weer picobello de weg of gravelpaden op gaat. Niks aan de hand.

Maar stel, je rem werkt niet meer, je band is lek of je remblokjes beginnen plotseling hevig te piepen. Dan is er sprake van acute paniek. In dat geval wil je natuurlijk niet 6 weken wachten tot je aan de beurt bent, Ook hier kun je gebruik maken van onderstaande module, want voor elke handeling rekent hij automatisch uit hoeveel tijd wij ongeveer nodig hebben en of dit dan ingepland kan worden. 

Nog steeds grote paniek omdat er geen plek is? Bel dan naar de winkel zodat wij samen met jou een oplossing kunnen vinden.

Als je fiets klaar staat ontvang je direct een SMS en een email dat je hem kunt ophalen zodat je weer snel de weg op kunt!