Lizzy Bastiaansen (NLD) - AthleteSportsWorld | TRIATHLON | SWIM | BIKE | RUN | TRAILRUN |
Menu
0
SHIPMENTS ALL AROUND EUROPE (NO UK SHIPMENTS)
EXTENSIVE SHOWROOM IN AMSTERDAM
MANY PRODUCTS IN STOCK
#1 ENDURANCE SPECIALIST IN EUROPA

Lizzy Bastiaansen (NLD)

Hi! Ik ben Lizzy Bastiaansen, 24 jaar en ik kom uit Dongen, Noord-Brabant. Mijn passie voor triathlon ontdekte ik pas twee jaar geleden, terwijl ik nog studeerde aan de Fontys dansacademie in Tilburg. Met mijn achtergrond in dans was de overgang naar triathlon verassend, maar nadat ik mijn eerste sprint triathlon finishte was ik direct verkocht. Inmiddels noem ik mezelf dan ook eerder een triatleet dan danseres, al ben ik stiekem nog beide.

Met twee jaar ervaring in de sport vind ik mezelf soms nog steeds een ‘brookie’. September vorig jaar finishte ik mijn eerste halve triathlon waarbij ik me kwalificeerde voor het WK in Samorin. Vanaf dat moment ben ik het wat serieuzer aan gaan pakken, ben ik gaan trainen met een coach en heb ik plannen gemaakt voor de toekomst.

Mijn hart ligt bij de langere afstanden en ik hoop dan ook over één/twee jaar mijn eerste full distance te volbrengen. Uiteindelijk is het mijn droom om in Kona te mogen starten bij de agegroupers en daar over de magische finishlijn te komen.

Via mijn Instagrampagina @lizzylizzycom neem ik iedereen mee in mijn passie voor sport, de voorbereidingen voor de wedstrijden, de ups-and-downs, maar deel ik vooral het enorme plezier dat deze sport me geeft! Daarnaast werk ik als body-, food, & lifestylecoach, personal trainer, dansdocent, verzorg ik een breed scala aan sportlessen en ben ik recentelijk gestart met mijn eigen bedrijf Pittig Fit.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

May we keep you posted?

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00