Lizzy Bastiaansen (NLD) - AthleteSportsWorld | TRIATHLON | SWIM | BIKE | RUN | TRAILRUN |
Menu
0
KOSTENLOSER VERSAND AB €70 (GER)
UMFANGREICHER SHOWROOM IN AMSTERDAM
VIELE PRODUKTE AUF LAGER
#1 AUSDAUERSPEZIALIST VAN EUROPA

Lizzy Bastiaansen (NLD)

Hi! Ik ben Lizzy Bastiaansen, 24 jaar en ik kom uit Dongen, Noord-Brabant. Mijn passie voor triathlon ontdekte ik pas twee jaar geleden, terwijl ik nog studeerde aan de Fontys dansacademie in Tilburg. Met mijn achtergrond in dans was de overgang naar triathlon verassend, maar nadat ik mijn eerste sprint triathlon finishte was ik direct verkocht. Inmiddels noem ik mezelf dan ook eerder een triatleet dan danseres, al ben ik stiekem nog beide.

Met twee jaar ervaring in de sport vind ik mezelf soms nog steeds een ‘brookie’. September vorig jaar finishte ik mijn eerste halve triathlon waarbij ik me kwalificeerde voor het WK in Samorin. Vanaf dat moment ben ik het wat serieuzer aan gaan pakken, ben ik gaan trainen met een coach en heb ik plannen gemaakt voor de toekomst.

Mijn hart ligt bij de langere afstanden en ik hoop dan ook over één/twee jaar mijn eerste full distance te volbrengen. Uiteindelijk is het mijn droom om in Kona te mogen starten bij de agegroupers en daar over de magische finishlijn te komen.

Via mijn Instagrampagina @lizzylizzycom neem ik iedereen mee in mijn passie voor sport, de voorbereidingen voor de wedstrijden, de ups-and-downs, maar deel ik vooral het enorme plezier dat deze sport me geeft! Daarnaast werk ik als body-, food, & lifestylecoach, personal trainer, dansdocent, verzorg ik een breed scala aan sportlessen en ben ik recentelijk gestart met mijn eigen bedrijf Pittig Fit.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Dürfen wir Sie auf dem Laufenden halten?

Abonnieren

Benutzerkonto anlegen

Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

Kundenkonto anlegen

Zuletzt hinzugefügt

Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Gesamt inkl. MwSt:€0,00