De ultieme cadeaugids voor de enthousiaste duursporter

De ultieme cadeaugids voor de enthousiaste duursporter

Het kiezen van een goed cadeau voor een hardloper, fietser, zwemmer of triatleet kan een hele opgave zijn. Zeker als je zelf geen duursporter bent! AthleteSportsWorld helpt je bij het kiezen van het ideale cadeau. Lotte van Trigt heeft daarom in deze blog haar cadeautips voor de feestdagen in 2022 geschreven. Zit er ook iets voor jou bij? Lees het snel.

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent in veel gevallen dat ook het cadeau seizoen is geopend. Voor jezelf óf voor een ander, in veel gevallen is het maken van de juiste keuze of het vinden van het ideale cadeau toch lastig.

Om je te helpen bij het vinden van de beste cadeau's voor duursporters hebben we triatlete en duursporter Lotte van Trigt gevraagd welke cadeau's ze jou kan aanraden.

Check hieronder haar keuze voor zwemmen, fietsen, hardlopen en triatlon. En ook handig: Ze heeft de cadeaus óók nog eens ingedeeld naar budget. 

Cadeautips van Lotte

Ik help je graag met het vinden van jouw ideale cadeau. Ik vind cadeautjes kopen altijd heel erg leuk zeker als je daarmee iemand dan echt heel blij kan maken. 
De feestdagen komen namelijk steeds dichterbij en dat betekent dat voor sommigen de stress voor het zoeken naar de ideale cadeaus toeneemt. Geen paniek!
Gelukkig heb ik een aantal tips voor je en heb ik alle cadeau's overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat je voor de sportgek of duursportatleet in jouw omgeving zeker zult slagen. 
Om het vinden van het ideale cadeau of cadeaus makkelijker te maken, heb ik ze ingedeeld in categorieën naar prijs. Klik op de link om de producten te zien!
Sokken voor iedere atleet

Cadeaus tot 25 euro

Zoek je een leuk of klein cadeau voor een fanatieke sporter? Dan vind je in deze categorie meerdere voorbeelden voor een beperkt budget. Dat neemt niet weg dat het wel mooie cadeau's zijn die voor iedere sporter van pas komen.
  • Je hebt never nooit niet genoeg sokken en daar hebben wij toch heel veel leuke modellen van. Door de ruime keuze voor ieder wat wils!
  • Een sportboek is altijd een goed idee. Zo kan je als duursporter lezen hoe je beter kan presteren.
  • Nu het weer wat kouder gaat worden is een nekwarmer echt ideaal en zowel te gebruiken voor het fietsen of met hardlopen.
  • Nieuwe uitdaging volgend jaar? Als je je eerste triatlon start, dan is een startnummerband een must-have. Speciaal voor de triatleten iets wat onmisbaar is en nog wel eens wordt vergeten als je je tas inpakt om naar wedstrijden te gaan...
  • Nu het frisser en wat regenachtig is, is een pet ideaal om je gezicht af te schermen voor de harde wind en regen. Ook als het straks weer warm en zonnig is, is een lichtgewicht pet echt ideaal om mee hard te lopen en eventueel je ijsblokjes onder te doen. 
  • En in de categorie die mag ook niet ontbreken voor triatleten of voor mensen die een hekel hebben aan het strikken van hun veters, de snelveter
Zonnebrillen zijn ook een goed cadeau!

Cadeaus van 25-50 euro

Is je budget iets groter? Speciaal voor de mensen die je net wat aardiger vindt of wat liever zijn geweest het afgelopen jaar? Dan vind je hieronder jouw ideale cadeau.  

  • Zwembrillen heb je zowel in de zomer en de winter nodig en een nieuwe zwembril is altijd lekker. Motivatie die je kan kopen of in dit geval kan geven of krijgen. 
  • Iets wat super handig is voor iedereen die fietst zijn baselayer t-shirts. Ze houden je warm en droog. En de baselayers van Gobik zijn echt heerlijk voor onder elk fietsshirt. 
  • De kleding van Rockay is duurzaam en dus het ideale kadootje voor de hardlopers die van mooie kleding houden en graag duurzaam inkopen. 
  • Als fietser is een paar goede overschoenen om je voetjes warm te houden echt ideaal voor de aankomende maanden, want koude voeten is echt een spelbreker op een mooie lange rit. 
  • Voor de binnentrainers onder ons of eigenlijk voor iedereen die van een mooie schone fiets houdt, want iedereen weet: een schone fiets is een snelle fiets!

Een trisuit als ideaal cadeau

Cadeaus van 50-100 euro

Heb je nog iets meer te besteden voor het ideale cadeau? In deze categorie zijn er heel veel leuke mooie cadeaus te vinden, maar let op, dit is maar een kleine selectie van deze categorie.
  • Als triatleet is een goed trisuit toch wel echt een must have en we hebben nu voor zowel de mannen als dames nog mooie trisuits op voorraad.
  • Voor de aankomende winter zijn een paar goede handschoenen echt een must have! En toevallig hebben wij die! 
  • Naast het warmhouden van je handen en voeten is het ook belangrijk om je lijf zelf goed warm te houden. en Gobik heeft zowel voor dames als heren daar de perfect longsleeves voor.
  • Een bril om mee te fietsen of hardlopen is echt een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen. En met een Bliz bril zit je altijd goed! Zo maak je altijd de Bliz bij hardlopen en fietsen...
  • Als triatleet of fietsliefhebber is het goed onderhouden van je fiets belangrijk daarom zijn de spullen van Dynamic daar ideaal voor. Met deze zeer complete starterkit maak je jouw wielrenner of triatleet zeker blij! 

Een horloge als cadeau

De "buitencategorie"

Liefde van je leven, iemand echt een mooi cadeau geven... Oftewel, als geld geen issue is, dan hebben we een paar prachtige ideeën voor jou!
  • Safety first. Een mooie nieuwe fiets helm is een ideaal cadeau om te geven. Niet alleen om je te beschermen, maar ook om je sneller te maken. We hebben namelijk prachtige aero en tijdrit helmen
  • Een aftershokz hoofdtelefoon. Je wil degene die je lief hebt graag heel houden en toch iemand zijn of haar muziekje of podcast niet ontzeggen tijdens het lopen of fietsen. Daar zijn de Aftershokz hoofdtelefoons echt ideaal voor. Sporten en luisteren tegelijk, dus een ideaal cadeau. 
  • Voor de winter is een mooie lange fietsbroek echt een must have en deze fietsbroeken van Gobik kosten geen fortuin. Net even wat meer dan die 100 euro, maar wel erg lekker om je benen of de billetjes warm te houden. 
  • Zonnebrillen voor het hardlopen of fietsen zijn echt een ideaal cadeau en die van Koo konden niet ontbreken in dit lijstje. Snel, hip en natuurlijk ook te gebruiken tijdens de wintersport. 
  • De Garmin edge fietscomputers zijn de perfecte fietscomputers om mooie routes mee te rijden en verdwalen is dan echt verleden tijd. Hier maak je een fanatieke fietser meer dan blij mee.
  • Wil jij jouw geliefde liever binnen willen houden tijdens de koude en donkere dagen, dan is een indoor fietstrainer natuurlijk het beste cadeau. Hij of zij kan lekker thuis zweten en fit blijven, maar je hoeft niet bang te zijn dat er ongelukken gebeuren. Ideaal dus. De Wahoo Kickr is wel echt een topper is zijn klasse. En in combinatie met de Wahoo headwind maak je iemand echt heel erg gelukkig! 
  • Is de Mont Ventoux een beetje ver om elk weekend op te zoeken? Schaf dan als ultieme extra de Kickr climb aan en maak met dit cadeau iedere klim in huis mogelijk. 
Tot slot hebben we in de categorie selfcare ook een paar mooie producten. Het is natuurlijk super leuk om cadeautjes te geven aan iemand anders maar vergeet jezelf niet. En als je veel traint moet je ook denken aan je herstel. De producten van Blackroll of een massage gun kunnen echt een hele mooie manier zijn om jezelf goed te verzorgen. 

Er zijn zoveel mooie cadeautjes te bedenken voor een duursporter. Van het aanvullen van de sportvoeding tot inderdaad die indoor fietstrainer. Maar ook met de kleinste dingen als benodigdheden om de fiets schoon te maken, elastieken veters, sokken of nieuwe zwemkleding een duursporter zal er heel erg blij mee zijn!

Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van het ideale cadeau? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met kiezen.
En vergeet niet: Bij ASW mag je je cadeau altijd binnen 30 dagen (laten) ruilen. 
Veel plezier met het geven van jouw cadeau!
Lotte van Trigt

Sportieve groet, 
Lotte van Trigt

Laat bericht achter

Alle berichten worden bekeken voordat zij gepubliceerd worden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.